1000 dana proljeća

1000 dana ljeta

Proljeće & Ljeto

Ukoliko ste zainteresirani za jednu od knjiga, molim vas obratite se preko Kontakt forme.

Ovu knjigu sam pročitao u manje od 24 sata. Jednostavno nisam mogao stati čitati. Isprepletenost osobnih osjećaja i doživljaja diljem Europe se pretvorilu u izvrstan putopis. Nadam da će Tomislav nastavit pisat na ovaj način jer je to pun pogodak!

Antonio Grković

Odlična knjiga, svima je toplo preporučujem. Iako spada u putopisne, više se bazira na otkrivanju samog sebe sa stanovišta autora nego li na neki klasični putopis. Knjiga obiluje mudrošću koje čovek ponekad prihvata zdravo za gotovo, a koje nastaju tek kada ih iskusimo na sopstvenoj koži. U svakom slučaju, knjiga koja se čita u jednom dahu i koja nikoga (bar za koga znam) nije ostavila ravnodušnim.

Danijel Bibić

Rekla bih da je ovo u jednu ruku, koliko putopis, toliko i autobigrafija. Pisano sa srcem i puno emocija, sažeto u savršenu cjelinu. U svakom slučaju, potakne vas na razmišljanje i pronađete se u mogim izjavama autora, kao da ste vi u njegovoj koži i proživljavate trenutke zajedno s njim. U svakom slučaju, bravo Tomislave!

Željka Vranić

Uzela sam ovu knjigu sa sobom na dvotjedno putovanje. Nisam planirala pročitati ju u 3 dana. Tako da mi je to najveća zamjerka. Malo je prečitljiva i prezanimljiva. Morala sam poć kupiti novu knjigu. Neplanirano otežavanje ruksaka. I još je samo jedna zamjerka. Nisam očekivala da će me raspekmeziti. Ne volim plakati u javnosti a zasuzila sam čitajući ju u vlaku. Nisam bila u PMS-u. Trebalo bi nekakvo upozorenje da će se to dogoditi.

Josipa Cvelić

Dvije Perkove knjige u tjedan dana bile su sasvim dovoljan poticaj da odgovorim na neka pitanja koja su me mučila oko vlastite budućnosti. Njegova nevjerojatna lakoća pripovjedanja i prenošenja osjećaja, situacija i dalekih mjesta, u glavi mi je stvarala slike koje su bile drugačije od njegovih fotografija. Zapitala sam se kakav bi tek onda bio moj doživljaj svega toga. Samo je jedan način da to otkrijem. Uz ruksak na leđima!

Ivana Lulić